Llorenç Gómez debuta com a entrenador amb una plata al Mundialet de Clubs

REDACCIÓ – Torredembarra, 29/10/2021

Llorenç  Gómez  tanca  amb  un  somriure  el  debut en la seva nova etapa com a entrenador. El torrenc ha donat el salt  oficial  a  les  banquetes  com  a  membre  de  l’staff  de  l’SC  Braga  en  el  Mundialet  de  Clubs  2021,  celebrat  aquesta  mateixa  setmana  al  CSKA  Arena de Moscou. Una competició que s’ha desenvolupat a ritme de Covid i  que  ha  concentrat  tots  els  enfrontaments  en  només  dues  jornades.  Unes  circumstàncies excepcionals i complicades pels equips, que gairebé no han  pogut  ni  conjuntar  els  seus  jugadors  abans  de  sortir  al  terreny  de  joc  a  lluitar pel títol.

L’objectiu dels portuguesos no era un altre que proclamar-se campions de la  competició per tercera vegada consecutiva, però no ha pogut ser.  Ostentaven el títol des del 2019 i d’haver aconseguit un nou or s’haguessin  convertit  en  el  club  amb  més  títols  d’aquest  campionat.  Però  la  fita  ha  acabant  sent  per  l’amfitrió  BSC  Lokomotiv,  qui  ha  fet  història  després  de  superar-los en la final d’aquest dimecres per un marcador de 6 a 4.

Malgrat  no  fer-se  amb  el  títol,  la  valoració  del  campionat  a  nivell  de resultats és més que positiva. En els quarts de final han superat per 4 a 2 al  Tokyo Verdu, i en semifinals han derrotat a l’FK Dinamo Minsk per 2 a 6.

Llorenç  Gómez  es  mostra  més  que  satisfet  per  l’experiència  viscuda.  Reconeix  sentir-se  “molt  feliç  per  tot  el  que  he  aportat  a  l’equip,  per  les  responsabilitats  que  he  assumit  i  per  la  il·lusió  amb  què  he  viscut  cada partit… Pell de gallina abans de cada enfrontament…”. Unes sensacions que  viu per primera vegada fora dels terrenys de joc i que, com a ell li agrada dir,  se  sumen  a  la  seva  motxilla  de  vida.  Aquest  cop,  de  Moscou  s’endú “molt aprenentatge al costat d’un gran club amb grans jugadors, companys i  staff”.  “No  hi  havia  millor  manera  per  començar  -afegeix-  i  estic  molt  content per aquesta oportunitat i per haver viscut tot el que he viscut”.

Explica que “el canvi de planificació i del format de competició ha dificultat  el desenvolupament del campionat”, però insisteix en què “ens hem  d’adaptar a la situació sanitària actual i assumir la nova realitat”.   Lamenta  no  haver  pogut  tornar  a  casa  amb  l’or,  sobretot  per  l’entitat  portuguesa,  que  s’ha  quedat  a  les  portes  de  fer  història.  En  aquest  sentit, reconeix  que  “la  plata  queda  un  pèl  curta  i  hagués  estat  molt  bonic  ser  partícip en l’assoliment de la fita”.

Els  títols  de  Màxim  Golejador  i  Millor  Jugador  han  estat  pel  rus  Nikonorov,  mentre  que  el  guardó  de  Millor  Porter  ha  recaigut  en  el  brasiler  Rafa  Padilha, jugador del Braga.

Foto: Llorenç Gómez, amb l’escenari que l’ha vist debutar a la banqueta al fons. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This