El creixellenc Axel Méndez es proclama campió de la Copa d’Espanya de trial

REDACCIÓ – Creixell, 26/10/2021

Axel Méndez, jove pilot creixellenc del Bikepark Bauhaus Torredembarra, s’ha proclamat aquest cap de setmana campió de la Copa d’Espanya de trial de Trial UCI en la categoria principiant en la prova disputada a Mazarrón (Murcia).

No va ser la seva millor actuació, amb alguna errada de pilotatge i concentració, però les tres victòries i un segon lloc de les primeres quatre curses del campionat ja havien sentenciat pràcticament el campionat.

Méndez, amb només deu anys, culmina amb aquest títol una temporada espectacular, en què també ha pujat al lloc més alt del podi al Campionat d’Espanya i el Campionat de Catalunya.

Foto: El creixellenc Axel Méndez, a dalt del podi. / BIKEPARK BAUHAUS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This