El coronavirus avança el debut de Llorenç Gómez a la banqueta del Braga al Mundialet de Clubs

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/10/2021

El coronavirus torna a passar factura al món del futbol platja. El confinament anunciat pel govern rus ha precipitat  l’inici  del  Mundialet  de  Clubs,  que  havia  de  celebrar-se  del  28  al  31 d’octubre a Moscou, amb el torrenc Llorenç Gómez a la banqueta del SC Braga. I és que el  passat  21  d’octubre,  les  autoritats  de  la  ciutat  moscovita  van  decretar  onze dies de vacances retribuïdes i el tancament dels serveis no essencials del  28  d’octubre  al  7  de  novembre  per  frenar  l’expansió  de  la  pandèmia, que porta més de tres setmanes registrant rècord de contagis i morts.

Durant aquest període només romandran oberts els serveis essencials com  les farmàcies i les botigues d’alimentació i de productes de primera necessitat, i també es mantindrà l’atenció mèdica, tant la general com la de serveis d’urgència. Per contra, els esdeveniments massius i els espectacles estaran prohibits.

Així doncs, el nou escenari de la capital russa ha obligat els responsables de  l’esdeveniment  a  reformular  la  competició,  amb  el  vistiplau  dels  equips  participants. Beach  Soccer  Worldwide  (BSWW)  i  el  Comitè  Organitzador local ja han anunciat el nou calendari, que donarà el tret de sortida aquest mateix dimarts amb l’objectiu de poder desenvolupar-se abans del tancament  i  donar  compliment  a  les  restriccions  que  han  ordenat  les autoritats sanitàries.

Segons explica BSWW a la seva pàgina web, “la principal prioritat ha estat mantenir viu l’esdeveniment i donar als equips, que han fet un gran esforç per ser-hi, les millors condicions  possibles,  sempre  seguint  les  directius  implementades  per  les  autoritats  sanitàries  de  Moscou”.  Al  comunicat aprofita per “agrair la gran disponibilitat i comprensió dels equips davant de les difícils condicions”.

Els  primers  enfrontaments  es  disputaran  aquest  mateix  dimarts a la tarda. En el cas del SC Braga, a les 19:15 (hora espanyola) contra l’equip japonès Tokyo Verdy.  La  jornada  del  dimecres  comptarà  amb  doble  sessió.  A  les  10:15h  (hora espanyola), els portuguesos s’enfrontaran a l’equip de Bielorússia FK Dinamo Minsk; i a les 18:15h (hora espanyola), a l’equip local BSC Spartak.  La final tindrà lloc el dijous a les 19:30h (hora espanyola).

Llorenç  Gómez  debutarà  davant  del  combinat  japonès  com  a  membre  de l’staff  tècnic  de  l’SC  Braga.  L’estrena  oficial  en  aquesta  nova  etapa  de  la seva  vida  que  afronta  amb  molta  il·lusió  i  moltes  ganes.  Es  mostra  “molt content  de  començar  un  nou  camí,  amb  un  nou  rol,  i  amb  la  intenció d’ajudar i col·laborar en tot el que es pugui”.

Respecte  al  canvi  en  la  competició,  reconeix  que  “no  són  les  millors condicions  per  ningú,  però  la  realitat  és  aquesta  i  l’hem  d’acceptar  i  assumir”. En el primer entrenament oficial faltaven encara per arribar alguns jugadors, així que “toca mentalitzar-se el més aviat  possible”.  Insisteix  en  què  “adaptar-se  és  la  clau  de  l’èxit”  i  assegura  que  “començarem  amb  una  bona  energia  per  intentar  sumar  els  tres  punts  i  començar a dalt en la classificació”.

Mounoud, l’altre torrenc que hi participa

Un altre torrenc, el porter Eliott Mounoud, també prendrà part al torneig defensant la porteria de l’Spartak de Moscou. L’Spartak de Mounoud debuta aquest dimarts a les 18 hores (hora espanyola) contra el Dinamo de Minsk. Dimecres juga contra el Tokyo Verdy, a les 11.30h, i el SC Braga, a les 18.15h, on es produirà el duel, per primera vegada indirecte, entre els torrencs presents a la cita.

Foto: Una imatge de l’escenari del Mundialet de Clubs. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This