Torna a Torredembarra el Campionat de Catalunya de Tennis Platja per equips de clubs

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/10/2021

Torredembarra acollirà aquest cap de setmana, 23 i 24 d’octubre, a partir de les 9 del matí i durant tot el dia, el Campionat de Catalunya de Tennis Platja per equips de clubs, després que no es pogués celebrar el passat 2020 a causa de la pandèmia. El campionat compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra i del Beach Tennis Torredembarra.

Després de diversos anys, aquest campionat torna a Torredembarra, considerada com a localitat bressol del tennis platja català. En aquest sentit, la Federació Catalana de Tennis ha decidit batejar el torneig com a Trofeu Eduard i Josep Manel Muntada, en reconeixement als precursors del tennis platja a Catalunya als anys 70.

El campionat comptarà amb la presència de 15 equips, representant 6 clubs de tennis platja: BT Torredembarra, BT Prat, BT Barcelona, CEP Barcelona 2020, BT Badalona i Nàutic Masnou. Sis equips conformaran la categoria Or mentre que els altres nou formaran la categoria Argent.

Durant la jornada de dissabte se celebrarà la fase classificatòria, deixant per diumenge les eliminatòries decisives per definir els campions de cada categoria així com la posició final de cada equip.

Durant el lliurament de premis, diumenge a les 16 hores, la Federació Catalana de Tennis realitzarà un petit homenatge als germans Muntada, en reconeixement al seu paper clau en l’expansió del tennis platja a Catalunya.

Foto: Una imatge d’una edició del torneig. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This