Llorenç Gómez s’incorpora a l’staff tècnic de l’SC Braga i disputarà el Mundialito de Clubs

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/10/2021

La retirada com a jugador professional de futbol platja no és sinònim de relax per a Llorenç Gómez. Després  d’anunciar  la  seva  retirada com a jugador fa només tres setmanes y de segellar la seva relació  amb  la  Federació  Catalana  de  Futbol  (FCF)  com  a  Seleccionador  Absolut Masculí,  oficialitza  ara  el  seu  fitxatge  amb  l’Sporting  Clube  de  Braga.  El  torrenc  entrarà  a  formar  part  del  cos  tècnic  de  l’entitat  portuguesa  al  Mundialito  de  Clubs  2021,  que  es  disputarà  del  27  al  30  d’octubre  a  la  ciutat de Moscou (Rússia).

Aquesta serà la primera competició oficial com a tècnic després de la seva  marxa  i  es  mostra  “molt  il·lusionat  i  feliç  d’acceptar  aquesta  proposta  del  Braga, que em dona l’oportunitat de disputar el meu primer Mundialito com a part de l’staff tècnic” “Un inici -afegeix- espectacular amb un club mític i  històric,  número  ú  del  rànquing  mundial,  que  compte  amb  l’elit  d’aquest  esport”. Explica que formar part d’aquest projecte per a aquesta competició  és  un  repte  preciós,  i  espero  sumar  el  meu  granet  de  sorra  en  tot  allò  en  què se’m necessiti per aconseguir junts l’objectiu del club, que no es és un  altre que ser campions”.

A pel tercer títol

Els  portuguesos  estan  disposats  a  fer-se  amb  el  títol  per  tercera  vegada  consecutiva i, en cas d’aconseguir-ho, es convertiran en l’equip més  guardonar de la història de la competició, per davant del BSC Lokomotiv de Moscou,  qui  també  acumula  dos  ors  i  lluitarà  per  aconseguir  el  tercer.  En aquesta  ocasió,  els  amfitrions  han  quedat  enquadrats  al  Grup  A  i  s’hauran  d’enfrontar  al  CR  Vasco  da  Gama  (Brasil),  al  Levante  (Espanya)  i  al  Club  Nacional (Paraguai). Per la seva part, l’SC Braga es disputarà el títol al Grup B contra el BSC Spartak (Rússia), l’FK Dinamo Minsk (Bielorússia) i el Tokio  Verdy (Japó). Els primers de cada grup accediran directament a la final.  Per a Llorenç, “vuit clubs de gran nivell, amb grans jugadors, que oferirem  un Mundialito molt disputat en què qualsevol mínim error pot sentenciar-te i  en què els detalls, com sempre, marcaran la diferència”.

Una  previsió  que  comparteix  Bruno  Torres,  entrenador-jugador  de  l’SC Braga. Pel tècnic, l’objectiu no és un altre que guanyar. Es mostra  entusiasmat amb la idea de “fer història i ser el primer club en conquerir la  competició tres vegades”. Malgrat ser conscient que hauran d’enfrontar-se a altres equips de gran nivell que també voldran guanyar, es mostra  convençut que “amb molta feina, humilitat i sabent la funció que té cadascú dins i fora del camp, tenim la qualitat per aconseguir-ho”.

“Pot  aportar  moltíssim” 

La  satisfacció  de  Bruno  Torres  de  poder  comptar  amb  els  serveis  de  l’ex-internacional  és  evident.  Té  ben  clar  que  “Llorenç  pot  aportar  moltíssim  a  l’equip,  tant  per  la  seva  experiència,  com  per  la  seva  qualitat,  per  la  seva  manera de ser, pel seu esperit alegre i feliç, per la seva competitivitat i per  la seva lleialtat”. També destaca el moment vital pel qual passa. Explica que  tenir-lo  cada  dia  al  nostre  costat  ens  ajudarà  a  recordar  la  fantàstica  oportunitat que nosaltres encara tenim de continuar jugant i de fer allò que tant  estimem”.  Reconeix,  a  més,  que  “sempre  m’ha  encantat  la  seva  manera de jugar perquè, més enllà de la seva tècnica, sempre ha demostrat  tenir  una  cultura  tàctica  molt  bona,  i  tot  això  serà  molt  valuós  per nosaltres”.

Quant  a  les  funcions  que  assumirà  dins  del  cos  tècnic,  explica  que  encara  no  estan  del  tot  definides  ja  que  espera  que  la  relació  evolucioni  d’una manera “molt natural”.

Segona etapa a l’SC Braga

Aquesta  no  serà  la  primera  vegada  que  Llorenç  estarà  a  les  files  de  l’SC Braga. Al 2017 ja va vestir la samarreta del club, amb qui va alçar el títol de  la  Lliga  Portuguesa.  Ara  tornarà  a  lluir  els  colors  de  l’entitat,  aquesta  vegada  des  de  la  banqueta.  El  seu  vol  d’anada  està  previst  pel  proper  dia 25 i el de tornada pel 31 d’octubre.

Foto: El SC Braga és el nou destí de Llorenç Gómez, ara a la banqueta,/ FOTOIMAG STUDIO

Hemeroteca

Tweets recents

Share This