El pilot de la Pobla Gerard Bailo queda a un punt del podi en el Campionat del Món de Dirt Track

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 14/10/2021

El poblenc Gerard Bailo ha tancat la participació en la Copa del Món de Dirt Track aconseguint la quarta posició en la classificació general. La tercera plaça assolida en la quarta i darrera prova del campionat a Poves (Itàlia) ha estat insuficient per acabar la competició damunt del podi. Només li ha faltat un punt per aconseguir-ho.

En l’entrevista concedida al Baix Gaià Esports, d’Altafulla Ràdio, el pilot de la Pobla de Montornès ha reconegut que manté un regust agredolç, si bé ha adquirit una experiència, que de ben segur li servirà de cara al futur.

Bailo va iniciar el campionat amb una tercera posició a Alemanya. En la segona prova a Hongria, va fer vuitè, un resultat que, finalment, ha condicionat la posició final en la general. En la tercera i penúltima prova a la República Txeca, va fer novament tercer, la qual cosa li va permetre arribar a la darrera prova amb opcions de pujar al podi.

Com destaca Bailo, aquesta ha estat la primera experiència completa, que ha pogut gaudir en el Campionat del Món. El fet de conèixer millor com són habitualment els circuits, que formen part de la competició, i el nivell dels altres pilots, li permeten ser optimista de cara a la pròxima edició. L’objectiu és clar, guanyar el títol.

Ara se centra el en el Campionat Regional de Dirt Track

El pilot de la Pobla de Montornès seguirà competint en el Campionat Regional de Dirt Track, del qual resten dues proves. La primera tindrà lloc a Casserres el 31 d’octubre, i la segona i última a Torms el 28 de novembre. Bailo intentarà proclamar-se campió per posar el punt final a la temporada. Després tindrà tres mesos de preparació, que seran clau per arribar en òptimes condicions al nou curs, que començarà el pròxim mes de març.

Foto: Gerard Bailo en el transcurs d’una de les proves d’aquesta temporada. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This