Altafulla torna a vibrar amb el triatló, que recupera la categoria infantil

REDACCIÓ – Altafulla, 10/10/2021

Aquest dissabte, 9 d’octubre, es va disputar una nova edició del Triatló d’Altafulla, una de les proves de circuit popular de triatló Sailfish Just Tri Series. L’edició d’aquest any va donar el tret de sortida a les quatre de la tarda amb un triatló infantil, una prova que es va recuperar després de molt temps. Els més petits van tenir l’oportunitat de gaudir d’aquesta modalitat a través d’una prova adaptada que constava de 100 metres de natació, 1 quilòmetre de bicicleta i 200 metes de cursa a peu.

Un any més, l’esdeveniment va ser organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, encapçalada per Àlex Cañas, i va comptar amb la direcció tècnica de Sport No Limit. Per seguretat, el sector de natació es va fer a la piscina municipal, però, igual que els grans, van acabar la prova com a autèntics triatletes creuant el mateix arc de meta situat al passeig marítim.

Per la seva banda, els grans, que per a aquesta edició disputaven únicament la modalitat Sprint (750 metres de natació, 20 quilòmetres de bicicleta i 5 quilòmetres de cursa a peu), van començar la prova a les cinc de la tarda des de la platja d’Altafulla. Per intentar mantenir la distància en tot l’esdeveniment, les sortides dels participants van ser de quatre en quatre.

Els guanyadors del Triatló d’Altafulla 2021 van ser la triatleta professional Dolça Ollé, amb un temps de 01:07:42, i Aitor Novillo, amb una marca de 01:02:11. En categoria femenina van completar el pòdium Maite Esvertit (01:17:23) i Núria García (01:17:50). D’altra banda, en categoria masculina, el segon i tercer en arribar a meta van ser Joan Cucurell (01:03:50) i Albert Filella (01:03:57), respectivament.

Foto: Un moment de l’inici de la prova a la platja altafullenca./ IVAN ESPALLARGAS

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This