Més de 250 participants participaran aquest 9 d’octubre en el Triatló d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 7/10/2021

El municipi d’Altafulla ja està preparada per acollir aquest dissabte 9 d’octubre una nova edició del seu triatló, una de les proves de circuit popular de triatló Sailfish Just Tri Series. Un any més, l’esdeveniment va a càrrec de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala Àlex Cañas, i compta amb la direcció tècnica d’ Sport No Limit.

Ara fa un any, Altafulla va ser un dels primers municipis a acollir triatlons post pandèmia del Camp de Tarragona. L’èxit va ser tal que les més de 200 places d’aquest any es van esgotar en molt pocs dies. Per a aquesta edició, l’única modalitat que podran disputar els triatletes del Triatló d’Altafulla 2021 és l’SPRINT, que consta de 750 m de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de carrera a peu.

Una de les grans novetats d’aquest any és que, per primera vegada, Altafulla tindrà un triatló especial adaptat per als més petits, concretament una prova de 100 m de natació, 1 km de bicicleta i 200 m de cursa a peu. Les 50 places que es van posar a la venda a principis del mes de setembre passat es van esgotar en breu.

Les afectacions pel desenvolupament de les proves:

Dissabte, de 16:30 a 18:30 hores, es tallarà el trànsit rodat en alguns carrers del municipi i es donarà pas alternatiu a vehicles quan es consideri oportú des de la Policia Local i l’organització.

Durant la prova de bicicleta (de les 17.10h a les 18.10h aproximadament) serà complicat donar pas. Un cop finalitzi la prova, les entrades, sortides i sentits dels carrers tornaran a la seva normalitat. Des de l’Ajuntament es prega la màxima col·laboració ciutadana per a la seguretat de participants, públic i veïns i veïnes.

A continuació es detallen les zones on hi hauran afectacions a la circulació normal del trànsit:

Punts d’accés al poble

Venint de Torredembarra:

Entrada pels Munts de Torredembarra per anar a Baix a Mar d’Altafulla. Per anar al poble caldrà anar per via Hercúlea, Fassina, fins al camí del Prat.

Si es ve en sentit Barcelona, i es vol accedir al poble, es recomana utilitzar la variant d’Altafulla direcció Tarragona i entrar per Ferran fins arribar al Buffet d’Altafulla i fer l’entrada com s’especifica a sota.

Venint de Tarragona:

Entrada pel Buffet i direcció polígon (Bon Àrea, Caprabo, etc.) i d’allà, anar direcció a Caïd Ismail i es podrà creuar cap al carrer de La Portalada.

Punts de sortida del poble

Direcció Torredembarra:

Pels Quatre camins. *S’hi podrà accedir pel carrer Camí de l’Ermita, de pujada, pel carril esquerre habilitat per a cotxes i que deixaran passar (quan es pugui) a Ronda Altafulla direcció camp de futbol. Els del sector est pel camí Oliverot (en contra direcció).

Sector est Baix a Mar, pels Munts.

Direcció Tarragona:

Pel carrer Alzina travessant cap al carrer Avellaners (direcció Mercadona) i sortida pel carrer Via Roviano i Migdia.

Mobilitat interior

Poble:

Sector est (les Esplanes, Vinya Gran, Urbanització Sant Antoni, etc.) per anar al poble han d’anar pel carrer camí de la Nou de Gaià (contra direcció) i creuar cap al carrer de la Bassa (davant el Castell).

Vila Closa han de sortir cap al carrer Barceloneta, Plaça Nova i carrer Albert Boronat (Pl. Martí Royo) (tot contra direcció) fins al carrer Marqués de Tamarit.

Per anar del poble a Baix a Mar per Marqués de Tamarit i per Camí del Prat.

La Ronda d’Altafulla, des del carrer camí de la Vinya, de baixada estarà habilitat el carril dret per si surten veïns que puguin anar fins al carrer Avellaners.

Els de la urbanització del Mercadona i tota aquella zona poden accedir al poble per Caïd Ismail i c/Portalada.

Baix a Mar:

Veïns d’Hort de les Bombes, tindran habilitat carril dret de baixada de Via Augusta fins a la rotonda de Pont de Mar. Allà podran anar a l’esquerra o dreta.

Els de Mestral, llebeig, plaça dels vents, poden sortir per carrer Pont de Mar.

Sector Vila Romana dels Munts poden anar per Via Hercúlea fins a la rotonda del càmping Don Quijote. Allà els enviaran direcció cap al carrer Fassina.

Podreu seguir la cursa a través de les xarxes oficials de l’Ajuntament d’Altafulla i del Just Tri Series.

Foto: La Triatló d’Altafulla 2021 ens deixarà imatges com aquestes. / JORDI SANTACANA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This