Violeta Pons guanya el Campionat de Catalunya de Salt en categoria juvenils elit

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/9/2021

Nou triomf de la genet del Club d´Equitació Torredembarra Violeta Pons aquest cap de setmana en el Campionat de Catalunya de Salt d’Obstacles 2021, disputat a les instal·lacions del Open Sports Club i organitzat per la Federació Catalana d’Hípica. Pons, amb el cavall Kassandro, va aconseguir la medalla d’or en la categoria juvenils elit, per davant de Colombe Clair – Buggatti du Solei i Ivon Rodriguez Farrarons – Griffin 16-

Amb un gran nombre de participants i gran afluència de públic, al llarg de tres jornades els participants de catorze categories van lluitar per les medalles. Divendres 17 i dissabte 18 de setembre  es van disputar la primera i segona qualificativa, mentre que totes les finals es van celebrar el diumenge 19, coneixent als nous campions.

Pons suma aquest nou títol a altres que ha aconseguint en categories inferiors i demostra la seva progressió any rere any.

Foto: La genet torrenca Violeta Pons durant una de les proves. / CEDIDA

El darrer vídeo

VÍDEO l Entrevistem Santi Segalà, cap de l’àrea de Predicció Meteorològica del Servei Meteorològic de Catalunya

Hemeroteca

Tweets recents

Share This