Llorenç Gómez anuncia la seva retirada del futbol platja als 29 anys

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/9/2021

El torrenc Llorenç Gómez ha anunciat a través d’un comunicat a les seves xarxes socials la seva retirada del futbol platja als 29 anys, després de 10 com a professional en aquest esport, durant els quals s’ha convertit en dels millors jugadors del món d’aquest esport, a més d’un fixe a la selecció espanyola i ha guanyat molts títols, entre els quals destaquen el de campió de l’Eurocopa, subcampió dels Jocs Europeus o subcampió del Món.

“Després d’una dècada màgica m’acomiado d’aquesta etapa tan meravellosa”, així comença el comunicat que ha penjat aquest diumenge, 19 de setembre, al vespre. La raó de la seva prematura retira són les lesions que pateix i que tenen “un pronòstic degeneratiu.” “Prioritzo la meva qualitat de vida la resta dels meus anys de vida per sobre de la meva situació com atleta professional”, afirma Gómez.

“Puc assegurar-vos que no és la decisió més agradable de la meva vida, però si la més encertada. M’han quedat molts somnis per complir, no us mentiré, però tots aquells que em falten els acabaré aconseguint d’una o altra manera, perquè el millor sempre està per venir”, assenyala. Agraeix als seus familiars, amics, aficionats, companys d’equip fisioterapeutes, doctors, preparadors físics, tècnics i presidents.

“Una mort a temps és una victòria. Avui acaba la meva antiga vida, però comença la següent”, acaba així el comunicat.

Una carrera espectacular

Durant la seva carrera ha disputat 427 partits oficials amb una trentena de clubs diferents  i ha marcat 723 gols. El 2018 va ser nomenat millor jugador del món i va formar part del cinc ideal. El 2014 ja havia estat entre els tres jugadors nominats a millor del món i va rebre el guardó al millor gol de l’any. Amb la selecció espanyola ha disputat 165 partits i ha marcat 205 gols. Ha estat el màxim golejador en molts tornejos i campionats.

Foto: Llorenç Gómez amb la samarreta del Benfica, un dels clubs en què ha militat aquesta temporada. / CEDIDA

El darrer vídeo

VÍDEO l Entrevistem Santi Segalà, cap de l’àrea de Predicció Meteorològica del Servei Meteorològic de Catalunya

Hemeroteca

Tweets recents

Share This