El circuit de triatló Sailfish Just Tri Sèries celebrarà el final de temporada a Altafulla el 9 d’octubre

REDACCIÓ – Altafulla, 3/9/2021

Després de molt esforç, finalment es podrà celebrar a Altafulla una de les proves del circuit popular de triatló Sailfish Just Tri Sèries. L’esdeveniment, que tindrà lloc el proper dissabte 9 d’octubre, va a càrrec de la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Àlex Cañas, i compta amb la direcció tècnica de Sport No Limit.

Per a aquest esdeveniment, els participants podran escollir entre diferents opcions donant també cabuda als més petits en un format de triatló infantil: Sprint i aigües Obertes.  La modalitat de Sprint individual consta de 0,75 km de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de carrera a peu; mentre que la d’aigües obertes ofereix dues opcions 750m o 1500m.  El triatló infantil consta de 100m (4 llargs) en la piscina, 1k amb bici i 200 metres de carrera a peu.

Totes les modalitats tindran com a meta el mateix arc d’arribada localitzat al final del passeig marítim de Botigues de Mar. Les places estan limitades a 300 participants per a la prova Sprint, mentre que la participació en les distàncies d’aigües obertes és de 100 places.

Les inscripcions, que ja es van obrir el passat 23 d’agost, es poden realitzar telemàticament al web oficial www.justriseries.com/altafulla . La inscripció inclou una motxilla SAILFISH de triatló, capell SAILFISH de natació, samarreta tècnica, avituallament post-fiqui i foto de meta gratuïta.  Cal destacar que, per seguretat, les inscripcions no es podran fer a última hora. La participació total no superarà les 400 persones. A més, les sortides seran escalonades i per grups reduïts i en la meta es comptarà amb espais amplis per respectar les distàncies.

L’organització prega als participants que tinguin paciència, respecte i tolerància en el transcurs del triatló. És responsabilitat de totes i tots que la prova es pugui desenvolupar en tota seguretat.

L’Ajuntament d’Altafulla i Sport No Limit sortegen dues inscripcions gratuïtes per al triatló Just Tri Sèries en la modalitat d’ Sprint que se celebrarà el proper 9 d’octubre. El concurs començarà a partir d’aquest divendres 3 de setembre. Per participar en el concurs només s’ha de seguir la pàgina de Facebook de l’Ajuntament d’Altafulla ( https://www.facebook.com/ajuntament.altafulla ), compartir la publicació que anuncia el concurs i clicar ‘M’agrada’ a la publicació. Els que ja siguin seguidors de la pàgina només hauran de compartir i clicar ‘M’agrada’ a la publicació.

El concurs es tancarà el pròxim divendres 10 de setembre de 2021 a les 12:00 hores; i el sorteig es realitzarà el mateix divendres 10 a les 14:00 hores. Els guanyadors s’anunciaran el mateix dia 10 de setembre a través de la pàgina web de l’Ajuntament d’Altafulla que també es compartirà a la pàgina de Facebook.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla es posarà en contacte amb les dues persones guanyadores del concurs a través d’un missatge privat de Facebook per poder tramitar correctament la seva inscripció.  En cas que no responguin a aquest missatge en un termini de 24 hores, el premi s’atorgarà a un altre participant del concurs.

Foto: Imatges com aquestes tornaran a Altafulla aquest mes d’octubre. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This