Espanya guanya 5-3 els Emirats Àrabs amb gol d’Eduard Suárez i passa a quarts de la Copa del Món de futbol platja

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/8/2021

La selecció espanyola  ha  certificat l’accés a  quarts  de final  després  de  guanyar  a  Emirats  Àrabs  per  5-3  en  un  partit  carregat  d’emoció. Els de Christian Méndez han començat per darrera en el marcador i han tancat el primer període amb un 0 a 2 en contra. ‘La Roja’ necessitava  un  revulsiu  si  volia  seguir  lluitant  pel  títol  i  l’ha  trobat  en  el  segon  temps amb  els  gols  de  Chiky,  Eduard  Suárez,  Javi  Torres  i  Pablo  Pérez,  que  els  permetien,  per  primera  vegada,  posar-se  per  davant  en  l’electrònic.  Poc  després, Emirats escurçava distàncies amb el seu tercer gol abans de posar  fi a la segona meitat. Ja en el tercer temps, de nou Pablo Pérez sentenciava el partit amb el 5 a 3 definitiu.

El combinat espanyol afrontava  el  partit  amb  les  importants  baixes  de  Llorenç  Gómez,  Dona  y  José  Cintas.  Unes  absències  que  l’equip  ha  sabut  suplir  aconseguint  finalment  la  victòria.  Per  Llorenç,  “una  mostra  que  som  un grup, que tots sumem i que tots som importants”. Ell, els seus companys i  el  cos  tècnic  es  mostren  molt  satisfets  d’haver-se  classificat  entre  les  vuit  millors seleccions.

Amb  aquest  resultat,  els  espanyols  han  aconseguit  l’accés  a  quarts  com  a  segons de grup, mentre que Emirats no ha aconseguit anar més enllà de la fase de grups. Per la seva part, Tahití també ha assegurat el seu bitllet, en aquest cas com  a  primer  de  grup,  després  d’una  disputada  victòria  per  8  a  7  davant  de  Moçambic,  qui  ha  aprovat  amb  nota  la  seva  primera  participació  a  la competició.

Rússia, l’obstacle per arribar a semifinals

Els  dos  classificats  del  Grup  A  són  Rússia,  en  primera  posició,  seguida  de  Japó,  en  segona.  Ambdues  seleccions  amb  6  punts,  igual  que  Tahití  i Espanya.  D’aquesta  manera,  Rússia  serà  el  rival  de  ‘La  Roja’  en  els  quarts  de  final,  que es disputaran aquest dijous, 26 d’agost. Per part seva, Tahití s’enfrontarà a Japó, i faltaran per decidir els candidats dels grups C i D, que  encara tenen pendent l’últim enfrontament de la fase de grups.  En el grup C, El Salvador juga contra Suïssa i Brasil s’enfronta a Bielorússia; i  en  el  Grup  D,  Oman  es  veurà  les  cares  amb  Senegal,  i  Uruguai  amb  Portugal.

El combinat dirigit per Christian Méndez disposa de dos dies de descans de  la competició. “Dues jornades -segons avança el dorsal 10- que serviran per  recuperar energies, per acabar de preparar a consciència el partit de quarts  contra la gran amfitriona Rússia, i per polir tots els aspectes del joc ja que  cada petit detall marca la diferència i l’objectiu, evidentment, és guanyar i  passar a semifinals”.

Aquestes es disputaran el dissabte dia 28, i la final el diumenge 29. Tots els  partits  de  ‘La  Roja’  poden  seguir-se  en  directe  a  través  de  Gol  TV  i  de  l’emissió en streaming de Beach Soccer Worldwide.

Foto: El torrenc Eduard Suárez ha estat un dels golejadors de ‘La Roja’ contra els Emirats Àrabs. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This