La Selecció Espanyola debuta amb una golejada contra Moçambic (4-8) en Mundial de Futbol Platja

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/8/2021

El rival no era de primer ordre, però els debuts en les grans competicions sovint es compliquen. No ha estat el cas del Mundial de Futbol Platja de Moscú. El partit contra Moçambic ha tingut fases difícils, però ha acabat amb golejada de la ‘Roja’ i amb contribució torrenca, en forma de doblet d’Eduard Suárez i un gol de Llorenç Gómez. Adrián Frutos completava el trident de Torredembarra al combinat estatal.

L’equip de Christian Méndez ha marcat distàncies ben aviat, amb un 0-3 al final de la primera part amb el gol d’Antonio i les dues dianes de Chiky. A l’inici del segon temps, el torrenc Eduard Suárez ha anotat el quart amb una xilena des del centre del camp. Els moçambiquesos han respost amb dos gols, i llavors ha aparegut Llorenç Gómez per fer el 2-5 en el servei des de el centre del camp.

Abans d’acabar el segon temps, el conjunt africà ha tornat a retallar la diferència amb el 3-5, però Chiky y Suárez han assegurat el triomf amb dos gols més. I en els darrers minuts, ambdós equips han anotat un gol cadascun per arribar al 4-8 definitiu.

En declaracions al canal de la SeFutbol, el torrenc Eduard Suárez, autor d’un doblet, ha reconegut que ha estat un partit difícil i que hi havia alguns nervis perquè feia sis anys que no jugaven un Mundial. Igualment, ha afirmat que estan preparats per lluitar per aixecar el títol.

Segon partit, contra Tahití

El combinat absolut jugarà aquest dissabte contra Tahití el partit de la segona jornada de la fase de grups. Aquest divendres, però, és el torn de la Selecció Suïssa d’Eliott Mounoud. El porter de Torredembarra i els seus companys debuten contra Brasil a partir de les 19.30 hores.

Foto: La Selecció espanyol, amb tres torrencs a les seves files. / SEFUTBOL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This