Tres torrencs, en la selecció espanyola que diputarà la Copa del Món Moscou de futbol platja

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/8/2021

Torredembarra torna a exhibir potencial aportant tres jugadors a la selecció espanyola que disputarà a partir del 19 d’agost i fins el 29 del mateix mes la Copa del Món Moscou de futbol platja. La capital russa serà l’encarregada d’acollir aquest 2021 a les 16 seleccions que han aconseguit fer-se amb una plaça a la competició. Entre elles, la Selecció Espanyola Absoluta, que aquest mateix dimecres, 11 d’agost, ha reunit de nou al cos tècnic i als jugadors per acabar de polir detalls abans de viatjar a la que es convertirà en la gran capital del futbol platja aquest mes d’agost.

El combinat nacional es concentrarà a Màlaga fins el proper dissabte, 14 d’agost, abans de viatjar a Madrid i d’allà a Moscou. “Aquesta convocatòria servirà per recordar tota la feina realitzada al llarg dels últims mesos, per treure vicis i conductes que els jugadors han rebut dels entrenadors dels seus respectius clubs”. Ho explica en declaracions a Enzo10 el seleccionador, Christian Méndez, que avança que seran “entrenaments curts però de molta intensitat i molt ritme, en els que es treballaran aspectes tècnics i tàctics, tant ofensius com defensius”.

El tècnic murcià reconeix que “aquesta ha sigut la convocatòria més difícil per mi ja que qualsevol dels 28 jugadors que han passat per la selecció nacional aquesta temporada podrien estar aquí avui”. Però Méndez només ha pogut escollir-ne 14: Llorenç Gómez, Adrián Frutos, Eduard Suárez, Francisco Jesús Donaire, Antonio Mayor, Juan Manuel Mateo, Francisco Mejías, Javi Torres, José Cintas, Pablo López, Salvador Ardil, David Ardil i Riduan Dris. Domingo Cabrera també havia d’entrar a la convocatòria, però ha causat baixa per Covid i serà substituït per Pablo Pérez.

Bones sensacions per a Llorenç Gómez

Llorenç Gómez espera arribar a temps a la gran cita mundialista. El 10 de ‘La Roja’ porta pràcticament un mes de recuperació seguint les pautes dels doctors, fisioterapeutes i preparadors físics de la Selecció Espanyola. Reconeix sentir-se “cada dia millor, fent passes endavant i amb el Mundial com a gran objectiu”. Afegeix que “el més important és anar dia a dia, amb tranquil·litat i fent les coses ben fetes”. Sent així, es mostra convençut que arribarà en les millors condicions possibles per ajudar el grup i sumar la tercera Copa del Món a la seva trajectòria professional. La primera va ser Tahití 2013 (Polinèsia Francesa), on van aconseguir el subcampionat després de caure en la final contra Rússia. La segona va ser Espinho 2015 (Portugal), on van ser eliminats a la fase de grups. I aquesta tercera serà Moscou 2021 (Rússia), on desitgen alçar-se amb el títol. Per Llorenç, “un any màgic que ara arriba al seu moment àlgid”. Parla de la necessitat “d’anar partit a partit i confiar en el treball i en cadascú de nosaltres, començant per l’últim i acabant pel primer”.

Malgrat passar per un moment difícil, es mostra optimista. Explica que “la vida m’ha posat una petita pedra al camí perquè em torni a demostrar a mi mateix que spc capaç de superar-la un cop més”. Transmet “moltíssimes ganes i il·lusió màxima” i reconeix estar “realment emocionat d’estar convocat i poder ser partícip”.

Foto: Una imatge de la concentració de la selecció espanyola. / ENZO10

Hemeroteca

Tweets recents

Share This