El Campionat d’Espanya de Trial es diputa el 3 de juliol al port de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/7/2021

Torredembarra acull aquest proper dissabte, 3 de juliol, i per segon any consecutiu, el Campionat d’Espanya de Trial al port esportiu, en terreny 100% natural, amb zones molt tècniques i de resistència més que de força. L’organització va a càrrec de Club Bikepark BAUHAUS Costa Daurada Torredembarra, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra, el Consejo Superior de Deportes, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat i de la Federació Catalana de Ciclisme.

Es preveu la participació de 115 pilots, 15 d’ells de la selecció catalana. Es disputaran un total de sis categories d’elit, quatre juniors i cinc cadets. La prova es desenvoluparà en horari de matí, de 8 a 15 hores.

Foto: Una imatge de la prova disputada l’any passat al post torrenc.  / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This