El 8 d’agost es disputarà el 43è Cros Popular Vila de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 29/6/2021

La Regidoria d’Esport, amb la direcció tècnica del Club d’Atletisme Torredembarra, organitza el 43è Cros Popular Vila de Torredembarra que es disputarà el proper 8 d’agost, a partir de les 8.30 hores, amb sortida i arribada a la pista d’atletisme de la Zona esportiva municipal.

En aquesta edició i degut a la pandèmia, la  cursa es realitzarà contra rellotge. Participaran un màxim de 300 atletes i es donarà sortida a un atleta cada deu segons. La cursa es farà individualment.

Les inscripcions (10 euros) es poden realitzar fins al 6 d’agost a través de d’aquesta pàgina. El preu inclou samarreta tècnica, assegurança i avituallament.

Foto: El Cros Popular Vila de Torredembarra és una prova amb més de quatre dècades d’història. ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This