Marta Camps es penja dues medalles d’or en Campionat d’Espanya Màster d’Atletisme

REDACCIÓ

L’atleta altafullenca Marta Camps ha completat un cap de setmana rodó guanyant en els 1.500 i en els 800 metres F50 del Campionat d’Espanya Màster, disputat a Màlaga. En la prova dels 1.500 metres, Camps va superar els altres atletes amb un temps de 5 minuts, 3 segons i 53 centèsimes. La diferència amb la segona classificada, Antonia Álvarez, va ser de poc menys de 6 segons.

Pel que fa a la prova dels 800 metres, l’altafullenca ho va tenir més complicat per imposar-se a la seva gran rival i amiga María José Carabante. Camps va aturar el cronòmetre en 2 minuts, 23 segons i 38 centèsimes, mentre que la torrenca va fer un segon més.

L’atleta torrenca del Playas de Castellón també ha obtenir la medalla de plata en la prova dels 400 metres amb un temps d’1 minut, 3 segons, i 75 centèsimes, quedant a poc més d’un segon de la campiona, Esther Colas.

Foto: Marta Camps ha sumat dos nous ors en l’estatal d’atletisme. / MARTA CAMPS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This