Una quinzena d’embarcacions participaran aquest 20 de juny en la V Trobada de Vela Llatina de Torredembarra

Torredembarra acollirà aquest diumenge, 20 de juny, la V Trobada de Vela Llatina del municipi en la qual hi prendran part una quinzena d’embarcacions, i que es troba inclosa en el programa de la Festa Major de Sant Joan de Baix a Mar.

Les activitats d’aquesta V Trobada de Vela Llatina són les següents:

10 h.- Partida dels bastiments de Segur de Calafell.

12 h.- Vara i treu (varada a l’antiga dels gussis des de la platja de Baix a Mar).

13 h.- Rebuda de la flota a Baix a Mar pels vogadors i gussis.

13.30 h.- Exhibició de vela llatina.

14 h.- Presentació de la barca l’Escalenca al moll núm. 7 i cantada d’havaneres.

L’organització de la V Trobada de Vela Llatina de Torredembarra va a càrrec de l’Associació de Gussiaires Baix a Mar, de l’Ajuntament de Torredembarra, d’Orsapop Vela Llatina Torredembarra, de l’Associació de Patí Català Mar Mític Mar Lúdic de Calafell i la Carlos Barral de Vela Llatina de Calafell. A més, compta com a col·laboradors amb l’Associació de Rem – Vogadors de Baix a Mar, el Club Marítim de Torredembarra, Port Torredembarra, el Club de Mar Torredembarra, el restaurant Òxid, Ciano Café artesanal d’Alcover i Ron Añejo Dos Maderas.

Foto: La costa torrrenca tornarà a veure navegar embarcacions de vela llatina. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This