Torredembarra, propera seu del Vichy Catalan Volei Tour aquest cap de setmana

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/6/2021

La platja de la Paella de Torredembarra serà la seu de la quarta prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour el proper cap de setmana 19 i 20 de juny. Amb la disputa d’aquesta prova s’arribarà a l’equador del campionat, al que només li quedaran quatre aturades més a la costa catalana, a part de la gran final que es disputarà a Badalona l’últim cap de setmana d’agost.

Torredembarra és una de les seus consolidades del circuit, i per cinquè any consecutiu no només acollirà el campionat sènior, sinó també el campionat de menors. A més, enguany, els aficionats al vòlei platja també podran participar d’aquesta gran festa esportiva participant en les competicions de Segona Divisió, dissabte, i en la competició mixta de diumenge; que tenen un caràcter amateur i més lúdic.

Fins al moment han participat al Campionat de Catalunya de Vòlei Platja un total de 204 parelles, 105 de masculines i 99 de femenines, amb un creixement de participació prova rere prova. Això sí, els rivals a batre i favorits comencen a entreveure’s. En categoria masculina, la parella de veneçolans formada per Hernán Tovar i Rolando Hernández, han estat els vencedors de totes les finals. En el quadre femení, Kadri Puri i Erika Kliokmanaite, han guanyat dues de les tres proves disputades.

Un cop més, tota la competició de la pista central del circuit es podrà seguir en streaming, mentre les finals del Vichy Catalan Volei Tour de Torredembarra es podran veure pel canal Esport 3 de Televisió de Catalunya. Aquestes seran diumenge, a partir de les 18 hores la masculina, i a partir de les 19 hores la femenina.

Foto: Torna el millor vòlei a la platja de la Paella. / VICHY CATALAN VOLEI TOUR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This