Torredembarra acull el 6 de juny la Copa Catalunya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/6/2021

Aquest diumenge, 6 de juny ,es disputa la Copa Catalunya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra amb un triangular entre el Comkedem, DRACS CEA i l’ADB Barberà. La Copa Catalunya és la segona competició dels Jocs Catalans d’aquest any.

La competició comença a les del matí amb el partit entre el Comkedem i el DRACS CEA, el perdedor d’aquest partit haurà de jugar el segon partit (12h) contra l’ADB Barberà. Finalment, a les 17h l’ADB Barberà jugarà contra el guanyador del primer partit i, l’equip que guanyi més partits o que tingui millor goal average serà el campió de la Copa Catalunya d’aquest any.

Cal destacar que, dins d’aquesta jornada, també hi haurà, a les 16 hores, un partit inclusiu d’hoquei on participaran jugadors en cadira de rodes elèctrica dels tres equips catalans i jugadors del Club hoquei Vila-seca.

Els tres partits corresponents a la Copa Catalunya es podran seguir en directe a través del Canal Youtube de la FCEDF.

Foto: La Copa Catalunya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica es podrà veure aquest diumenge al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra. / FCEDF

Hemeroteca

Tweets recents

Share This