Altafulla, seu aquest diumenge del Campionat de Catalunya BTT en la modalitat olímpica de XCO

REDACCIÓ – Altafulla, 4/6/2021

Altafulla ofereix un marc incomparable per a la celebració del Campionat de Catalunya BTT, que tindrà lloc aquest diumenge, 6 de juny, al Turó de Sant Antoni, a l’entorn de l’Ermita, en un circuit de 5,9 quilòmetres i 190 metres de desnivell on els més de 300 ciclistes participants realitzaran diverses voltes segons la categoria.

L’organització va a càrrec de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Àlex Cañas, i de la direcció tècnica del Club Bikepark Costa Daurada Torredembarra, amb Àngel Batlle al capdavant.

La coordinadora de la comissió de BTT de la Federació Catalana de Ciclisme, Anna Villar, ha confirmat que s’arriba al Campionat de Catalunya “amb moltes, ganes, amb un circuït molt treballat per part de l’organització, que ha fet una feinada netejant moltes zones, afegint-hi zones de salt i posant-hi molt de treball i estima”.

Del campionat se’n destaca també la presència oficialment per primer any de la categoria d’e-bikes oficialitzada amb la intenció, segons Anna Villar, “de tenir el seu propi campionat, ja que aquest any l’hem fet coincidir amb el de rally per temes organitzatius i de protocols, però la voluntat és que tingui la seva pròpia data i seu”.

Afectacions en el trànsit rodat

Per al bon funcionament del campionat, es produiran restriccions en el trànsit rodat durant el cap de setmana a la zona del Camí de l’Ermita de Sant Antoni on quedarà prohibit l’estacionament des del dissabte. El regidor d’Esports, Àlex Cañas, ha puntualitzat que, en cap cas, es tallarà la circulació, si no que es produiran talls intermitents durant el dia de la prova, des de les set del matí fins a les quatre de la tarda, per facilitar el desenvolupament de les curses i la convivència amb el veïnat.

La Policia Local d’Altafulla ja ha senyalitzat degudament les zones d’afectacions per a les curses, i els espais on podran estacionar tant els visitants com els participants a la prova, i que corresponen als carrers de la Ronda de la Creueta, Ronda d’Altafulla, carrer de la Pedrera i plaça de la Pedrera. També s’ha habilitat el pàrquing del poliesportiu que estarà reservat per a autocaravanes dels participants i no es podrà estacionar des del divendres a la tarda.

Foto: El Turó de Sant Antoni, a l’entorn de l’Ermita, ofereix un circuit espectacular, amb bicicletes com les de la imatge. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This