Llorenç Gómez fitxa per tres temporades pel CD San Francisco de Mallorca

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/5/2021

Llorenç Gómez prepara de nou les maletes per emprendre un nou rumb, aquesta vegada amb un destí molt diferent a la resta. El torrenc ha signat un contracte pels propers tres anys amb el Club Deportivo San Francisco de Mallorca, on es traslladarà després de l’estiu. El seu nom porta temps sonants a les Illes Balears i a partir d’ara ho farà encara amb més força. I és que, tot i la pandèmia, el dorsal 10 de ‘La Roja’ és, als seus 29 anys, un dels jugadors més sol·licitats per clubs de tot el món.

El responsable del CD San Francisco, Amedeo Spadaro, ha arribat a un acord amb el català per a la seva incorporació immediata. Si bé és cert que els seus compromisos amb el Casa Benfica Loures per aquest 2021 li permetran únicament disputar la Lliga Espanyola i l’Euro Winners Cup, a partir de la temporada vinent també entraran al seu calendari oficial la Copa, la Supercopa i totes aquelles competicions en les que participi la seva nova entitat.

Els objectius del CD San Francisco per aquesta temporada són clars i la planificació molt ambiciosa. Per a Spadaro és “tot un orgull poder anunciar el fitxatge de Llorenç”. En declaracions a Enzo10, es mostra “encantat de poder comptar amb la Pilota d’Or 2018 de beach soccer, amb un dels millors jugadors del món i, encara més important, amb una persona que comparteix amb nosaltres filosofia de treball, de l’esforç, de la professionalitat i de l’excel·lència”. Assegura que “per aconseguir que el nostre projecte de beach soccer sigui excel·lent no hi ha un altre camí que el de comptar amb una plantilla de jugadors d’excel·lència”. Assumeix la seva arribada amb “una gran alegria i un gran repte”, i no dubta ni un sol moment en assegurar que “l’objectiu és estar en el més alt nivell de futbol platja nacional i internacional”.

Però, per a qui és un veritable repte és per Llorenç ja que, malgrat estar més que acostumat a viatjar d’un lloc a l’altre durant pràcticament deu anys, admet que mudar-se a Mallorca suposa “sortir de la meva zona de confort”. La proposta, segons explica, arriba en un moment “òptim” i celebra que “sembla que la vida sabia que un projecte per l’estil encaixava en els meus plans”. Abans de l’arribada de la pandèmia, Amedeo Spadaro ja li havia posat una proposta damunt la taula, però aleshores va considerar que no era el moment adequat per fer el pas. Ara, amb l’era post-covid al final del túnel, festeja que “em ve de gust aventurar-me, saltar a la piscina i començar a nedar”.

La seva relació amb el San Francisco li permetrà gaudir “d’una estabilitat fins ara complicada, tot i que molt enriquidora”. Llorenç assumeix les funcions de jugador en la modalitat de futbol platja, i el càrrec de Director Metodològic de futbol. Unes tasques que per ell suposen “un plaer enorme”. Es descriu com “una persona que m’encanta observar, estudiar, projectar, executar; una persona inquieta que necessita en el seu dia a dia responsabilitats agradables que m’omplin i m’inspirin, perquè quan persegueixes els teus somnis i ho fas amb passió, tot funciona”.

Foto: Llorenç Gómez executant una xilena. / ENZO10

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This