El Port de Torredembarra, escenari de la segona prova de la Copa Catalana de Trial el 16 de maig

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/5/2021

Aquest diumenge, 16 de maig, organitzada pel club Bikepark BAUHAUS Costa Daurada Torredembarra, celebra la segona prova de la Copa Catalana de Trial després de la primera cita de Ripoll fa un mes.

Gairebé 180 participants s’han inscrit en aquesta edició de la Copa Catalana de trial que torna a Torredembarra després de 5 anys i ho fa al Port esportiu, en terreny 100% natural, que promet unes zones molt tècniques i de resistència més que de força.

Destaquen la participació de l’actual campió del Món, Sergi Llongueras, el líder Alejandro Montalvo, Eloi Palau i altres pilots mostraran una gran cursa en Elit Masculí, mentre que en Elit Femení tindrem la presència de l’actual campiona de Copa del Món, Vera Baron, on tindrà competència amb la basca Irene Caminos i la recent campiona de Catalunya, Laia Esquís

Les proves es desenvoluparan entre les vuit del matí i les dues de la tarda.

Foto: El Port de Torredembarra serà la seu de la nova prova de la Copa Catalana de Trial. / BIKEPARK BAUHAUS COSTA DAURADA TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This