Sis podis del Club Pentatló Torredembarra en el Campionat d’Espanya

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/5/2021

Aquest dissabte, 8 de maig, va tenir lloc el Campionat d’Espanya de Pentatló Modern a Corrales de Buelna (Cantàbria) on 9 de esportistes del Club Pentatló Torredembarra van participar-hi i 6 d’ells van aconseguir pujar a al podi, mentre els altres tres van obtenir dos molt renyits quarts llocs i una setena posició.

En categoria U9 femení Erika Bobeico va ser primera i, en masculí els germans Iñaki i Pau Baraldo van obtenir la 1ra i 2a posició respectivament. En U11 femenina, Paula Llacuna es va proclamar campiona d’Espanya i Anna Gabelia després d’un esprint final molt ajustat en la prova de combinada va arribar en 4a posició.

Per als U13, Jonatan Pancorbo va aconseguir pujar a l’pòdium en tercera posició i Cristian Bobeico es va quedar a les portes amb la 4a posició de la classificació. En U15, Iman Cherifi una molèstia en el seu peu només li va permetre aconseguir la 7a posició.

Finalment en categoria U17 Claudia Ortega va obtenir en un merescut segon lloc.

Foto: Una imatge dels participants en el campionat estatal de pentatló modern. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This