Llorenç Gómez viurà amb el Casa Benfica Loures la seva segona temporada consecutiva a Portugal

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/5/2021

Llorenç Gómez dona el tret de sortida a la pretemporada portuguesa. El català tornarà a vestir la samarreta del Casa Benfica Loures per segona temporada consecutiva, aquesta vegada per disputar la Lliga i la Copa. El dorsal 10 de ‘La Roja’ ha rebut la trucada del director esportiu de l’entitat, Rodolfo Cardoso, i s’ha reunit amb l’equip aquesta setmana en una primera presa de contacte amb els companys i el cos tècnic.

Llorenç va aterrar el dimecres, 5 de maig, a Lisboa, on s’ha allotjat fins aquest dissabte amb la resta de companys estrangers. A la nova convocatòria també repeteixen aquest 2021 Bernardo Botelho i Elinton Andrade, i se suma el també espanyol i company de selecció Chiki Ardil. Segons Llorenç, “un jugador polivalent, ben dotat físicament, que cada any fa un pas endavant i que serà de gran ajuda per l’equip, tant dins com fora del terreny de joc”. El combinat compta també amb grans fitxatges portuguesos, experimentats i amb molts coneixements de futbol platja, i amb altres jugadors joves de gran nivell. El de Torredembarra parla “d’un equipàs competitiu i capaç de donar la talla”. Respecte l’staff, celebra “la gran professionalitat i serietat de tots els membres que el conformen” i “el poder formar part d’un projecte il·lusionant i de futur”.

L’objectiu del torrenc no és un altre que fer-se amb els dos títols. “Com a mínim -apunta- millorar els registres de l’any anterior”. La passada temporada, el Benfica va tancar la Lliga amb la medalla de bronze després de caure en les semifinals per 6 a 3 contra l’Sporting, actual campió, i la voluntat aquest any és alçar-se amb el trofeu.

“Superar els registres de l’any anterior” també és l’objectiu que s’ha marcat per aquesta temporada el director esportiu de l’entitat portuguesa, Rodolfo Cardoso. La seva voluntat “no és només triomfar esportivament, sinó també deixar un llegat i contribuir en el creixement de la modalitat i de totes les persones que la fan possible com són els atletes, els entrenadors o els directors”. “La intenció -afegeix- és créixer tots a una de la mà del futbol platja per poder-nos-hi dedicar d’una forma cada vegada més professionalitzada”. Malgrat això, és conscient que “és una tasca que requereix anys d’esforços”.

Respecte a la figura de Llorenç a l’equip, el defineix com “un escollit, un crack, un molt bon jugador y un excel·lent ésser humà”. Celebra l’oportunitat de poder compartir amb ell una nova temporada, conquerir títols i gaudir d’aquesta espectacular modalitat que és el beach soccer”. En la mateixa línia s’hi refereix el tècnic, Daniel Nogueira, quatre vegades campió del món amb la Selecció de Brasil. Es mostra molt satisfet de poder comptar amb els seus serveis. Reconeix que “sempre és un plaer tenir-lo a l’equip” i destaca “un gran esperit de lideratge, una alegria i un gran olfacte de gol que contagien”. Està convençut que “la seva presència a l’equip serà de gran ajuda, tant dins com fora, sobretot per als companys més joves”.

La Lliga portuguesa s’iniciarà el proper 15 de maig i s’allargarà fins el cap de setmana de 7 i 8 d’agost, quan es disputarà la fase final de la competició. Per altra banda, la Copa tindrà lloc els caps de setmana del 26 i 27 de juny, 3 i 4 de juliol, i 10 i 11 de juliol, sent la final el 3, 4 i 5 de setembre.

Un cop celebrada aquesta primera presa de contacte amb l’equip, Llorenç torna a casa aquest diumenge per recuperar forces i afrontar la nova convocatòria de la Selecció Espanyola Absoluta, que tindrà lloc del 10 al 14 de maig a la localitat cordovesa de Pozoblanco. En aquesta ocasió, també l’acompanyaran els torrencs Eduard Suárez i Adrián Frutos.

Foto: Llorenç Gómez vestirà per segona temporada consecutiva la samarreta del Benfica. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This