Nou curs de monitor d’activitats de dinamització en l’àmbit esportiu a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/5/2021

El Consell Esportiu del Tarragonès, amb conveni i l’autorització de l’Escola Catalana de l’Esport (ECE) ha convocat un nou curs de monitor/a d’activitats de dinamització en l’àmbit esportiu, amb els seus quatre blocs preceptius. Recordem que aquesta formació que faculta als alumnes que es puguin donar-se d’alta al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC).

Aquest registre habilita a poder treballar, en aplicació de la normativa vigent, com a monitor/a d’activitats poliesportives extraescolars i esportives de lleure, dirigides a menors de 18 anys, en centres educatius, AMPA’s, ajuntaments i patronats municipals d’esports, consells esportius, clubs i altres entitats esportives. També habilita per treballar als períodes de vacances escolars en campus, estades i casals esportius.

La formació, programada de manera intensiva i presencial, es desenvoluparà del 28 de juny al 31 de juliol de 2021 a la seus de l’Institut Torredembarra i de la Zona Esportiva Municipal de Torredembarra.  Les places són limitades i, davant les actuals circumstàncies i el tram corresponent, s’aplicaran les mesures de prevenció regulades per les autoritats competents.

Inscripció: On-line. La inscripció restarà oberta fins a cobrir les places convocades o, si no fos el cas, fins el dimarts anterior a l’inici del curs: 22 de juny.

Foto: L’Institut Torredembarra i de la Zona Esportiva Municipal de Torredembarra seran les seus del curs. / CET

Hemeroteca

Tweets recents

Share This