Torredembarra acull el 8 de maig el Campionat d’Espanya de Karate Kyokushin amb 120 participants

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/5/2021

El proper dissabte 8 de maig el Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra acollirà el Campionat d’Espanya de Karate Kyokushin en les modalitats de Kumite i Kata. Es preveu la participació de 120 esportistes provinents d’11 dojos de localitats com Fuerteventura, Múrcia, Sabadell o Mallorca; entre aquestes l’Associació Dojo Zanshin de Torredembarra, amfitriona de la competició, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra i la Federació IKO España.

A les 10 hores, tindrà lloc la desfilada dels participants i la competició s’iniciarà a les 10.30 hores. Es preveu que el campionat finalitzi al voltant de les 17 hores. El campionat es durà a terme a porta tancada i es farà la prova d’antígens per la Covid-19 a tots els participants.

Foto: El karate de nivell torna al Pavelló Municipal Sant Jordi. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This