La selecció espanyola es concentrarà del 10 al 14 de maig amb Llorenç, Suárez i Frutos a les seves files

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/5/2021

La Selecció Espanyola de Futbol Platja realitzarà una nova concentració a Pozoblanco (Córdoba) del 10 al 14 de maig. Per a la tercera convocatòria d’aquest any des de l’inici de 2021, el seleccionador, Christian Méndez, ha elaborat una convocatòria de 14 jugadors entre els quals hi ha els torrencs Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Adrián Frutos, però no José Arias.

L’actual jugador del CF La Riera és un dels noms que ha caigut respecte a l’última concentració a Salou. Tot i que en els micròfons d’Altafulla Ràdio ha reconegut estar dolgut “perquè sempre vols estar amb la selecció”, ha dit que les decisions de l’entrenador s’han de respectar. En el seu cas, encara confia en la possibilitat d’estar en la llista definitiva per al classificatori de la Copa del Món.

El seleccionador, Christian Méndez, vol veure en acció a alguns jugadors que per diferents motius no han pogut estar en les anteriors convocatòries, i alguns altres als quals només ha vist en una ocasió. I és que només queda un mes perquè Jesolo (Itàlia) aculli el torneig que determinarà els representants europeus a la cita mundialista. La Selecció Espanyola es jugarà tornar a un Mundial després de no haver-ho fet en les dues últimes edicions.

Foto: Tres jugadors torrencs es mantenen a la selecció espanyola. / SEFUTBOL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This