Un total de 130 pilots participen en el Campionat de Catalunya de Trial disputat a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/5/2021

El Bikepark Bauhaus Torredembarra ha acollit aquest dissabte 1 de maig el Campionat de Catalunya de Trial, que ha donat els campions de Catalunya de la Federació Catalana de Ciclisme. Hi han participat 130 pilots també provinents d’arreu de la península i fins i tot quatre polonesos i un txec. Eloi Palau i Laia Esquis són els nous campions de Catalunya de Trial 2021 a la màxima categoria Elit

La lluita per la victòria a l’Elit masculí va ser aferrissada entre Eloi Palau, Toni Guillen i Martí Vayreda que van empatar a la primera volta i quedar molt ajustats a la segona emportant-se el títol el pilot de Comas, Eloi Palau, que declarava “el proper objectiu és guanyar el Campionat d’España aquí mateix a Torredembarra”

L’elit femení també va realitzar una cursa molt emocionant amb ferma victòria per Laia Esquis seguida de Monica Castella i Virginia Rusca. Laia declarava: “No ha estat un trial fàcil i estic contenta amb alguns passos complicats que pogut fer”

Quim Vilaplana, president de la Federació Catalana de Ciclisme, a valorat molt positivament que el club del Bikepark Torredembarra sigui eix important del Trial català 2021 amb 3 cites importantíssimes, la propera el 16 de maig amb la Copa Catalana i el Campionat d’España els 10 i 11 de juliol.

La resta de campions de Catalunya de les diferents categories han estat: Nil Benítez en junior, Víctor Pérez en cadets, Max Ballesté en infantil, Alba Riera en infantil femení, Alex Rodríguez en alevins, Axel Méndez en principiants, Erik Manrique en benjamins i Marc Castells en prebenjamins.

També es van realitzar unes categories open, de promoció, no vàlides pel campionat on els guanyadors van ser: el polonès Michal Letowski en open verd, Joan Solé en open blau, Erik Beltran en open blanc, Biel Guasch en open negre.

Els participants i directius de clubs també han valorat molt positivament aquesta competició amb ganes ja de la Copa Catalana del 16 de maig que es realitzarà al Port Esportiu amb terreny 100% natural.

Foto: Un dels pilots superant els obstacles del circuit torrenc. / BIKEPARK BAUHAUS COSTA DAURADA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This