El Bikepark Costa Daurada acull l’1 de maig el Campionat de Catalunya de Trial

REDACCIÓ – Torredembarra, 29/4/2021

El Bikepark Costa Daurada de Torredembarra acull aquest proper dissabte, 1 de maig, una de les cites importants d’aquesta temporada: el Campionat de Catalunya de Trial. Hi participaran 125 ciclistes d’alt nivell, inclosos alguns participants de fora de Catalunya com els campions del món Travis Asenjo i el basc Álvaro Gíménez.

Seran dubte fins a últim moment els Èlits catalans Eloi Palau per una petita lesió i Sergi Llongueras, actual campió del Món.

El campionat es desenvoluparà en horari de tarda, de 14:30 a 19:30 hores, amb una prova única que decidirà els campions i campiones de totes les categories.

Poc després, Torredembarra acollirà la Copa Catalana de Trial, campionat de quatre proves, en aquesta ocasió serà dos setmanes més tard, el 16 de maig, però en una altra ubicació: el Port Esportiu en terreny natural.

Foto: Les bicicletes tornaran a pedalar al bikepark torrenc. / BIKEPARK COSTA DAURADA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This