Torredembarra és la seu del Campionat de Catalunya Base Individual de Gimnàstica Rítmica

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/4/2021

El Club Esportiu Rítmica Torredembarra organitza aquest dissabte, 24 d’abril, el Campionat de Catalunya Base Individual que rebrà més de 200 gimnastes d’arreu del territori. La competició s’iniciarà al Pavelló Sant Jordi a les 9 hores del matí i està previst que finalitzi a les 18 h de la tarda.

Hi participen set gimnastes del club torrenc que opten a classificar-se per al Campionat d’Espanya Base que se celebrarà durant el pròxim mes de maig. Berta Tost, en la categoria Benjamí 2012, Emma Saiz i Elna Lumbreras en Aleví 2011, Carla Alventosa en Aleví 2010, Jara Marmeat en Infantil 2009, Jana Oulad en Cadet 2007 i Núria Gómez en Cadet 2006 hauran de lluitar per una de les deu places que dona el passi al campionat estatal.

Moltes d’elles és el primer any que participen en aquesta competició i l’objectiu que es marca el club és demostrar que estan a l’altura del nivell nacional requerit i optar a la classificació.

Pel que fa a les grans del club, Jana i Núria, ja tenen més experiència en aquesta competició, però també hauran de demostrar tota la feina realitzada durant la temporada per aconseguir classificar-se entre les 10 primeres d’un total de 68 participants.

Mesures de prevenció

La competició, organitzada pel club torrenc i la Federació Catalana de Gimnàstica, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra, té un protocol molt marcat per tal d’evitar els contagis per la Covid-19 i és per això que, entre d’altres mesures com la desinfecció del tapís, presa de temperatura i aforament de gimnastes limitat; el públic es limita a un assistent per participant.

Foto: Cap de setmana de rítmica a Torredembarra. /  CLUB ESPORTIU RÍTMICA TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This