MaximumPadelTour reunirà 2.500 usuaris únics en 17 proves i passarà per Torredembarra

REDACCIÓ – Reus, 16/4/2021

MaximumPadelTour ha presentat aquest dijous, 15 d’abril, el seu calendari per aquest 2021 des d’una de la seves noves seus, el Club Tennis Monterols de Reus. Un total de 17 proves entre maig i desembre d’aquest any que aplegaran prop de 2.500 participants únics, el doble de participació que en edicions anteriors. Els tornejos es disputaran en 11 seus diferents de la província de Tarragona, entre les quals estar el Tennis Torredembarra, i el Club Tennis Monterols de Reus i el Club Tennis Tarragona com a noves seus,

Com a novetat d’aquest any, s’incorporen dues noves competicions: Maximum Sènior, pensada per als jugadors majors de 45 anys, i Maximum Junior, per als infants que s’acaben d’iniciar al món del pàdel.

Adaptació a la Covod-19

A conseqüència del Covid-19, el MaximumPadelTour també s’ha tingut de reinventar per adaptar la competició a les noves restriccions. Per aquest motiu, els partits d’aquest nou circuit estaran limitats per temps i no pas per punts com fins ara. Amb aquest canvi, els organitzadors pretenen complir els horaris marcats en el calendari, fer que els partits no s’allarguin més del temps establert i que els participants no es tinguin de preocupar pel toc de queda vigent.

En els darrers anys, MaximumPadelTour ha fet el salt de les Terres de l’Ebre al Camp de Tarragona, però la pandèmia ha frenat el seu creixement. Tanmateix, els organitzadors preveuen que durant aquest 2021 el circuit pot consolidar-se a la província. L’agost de l’any passat van assolir el rècord de participació en un dels torneigs del circuit en 240 parelles inscrites. Amb el bon ritme d’inscripcions que porten a dia d’avui, estimen arribar a la xifra de 300 parelles inscrites en una sola prova.

Joan Bel, director de MaximumPadelTour, ha explicat que l’èxit del projecte ha estat possible gràcies als companys de viatge que ha tingut des de que va arrencar en el 2018, concretament als seus principals patrocinadors Munich i Head. I, com no, a tots els usuaris que, competició rere competició, continuen confiant amb el circuit.

El representant de Munich, Pep Albalat, ha remarcat que estan molt contents amb la feina realitzada durant els darrers tres anys. L’objectiu de la marca catalana és seguir col·laborant per fer créixer, encara més, el circuit. Per la seva banda, Albert Bassas, representant de Head, ha expressat que el desig de la marca és seguir apostant pel projecte perquè es converteixi en el circuit de referència a tota Catalunya.

Per a més informació, podeu accedir al web oficial del circuit: www.maximumpadeltour.com.

Foto: Una imatge de la presentació del circuit, el més important de la demarcació tarragonina i que passarà per Torredembarra. / MAXIMUM PADEL TOUR

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This