L’actual junta directiva del CE Altafulla aspira a la reelecció

REDACCIÓ – Altafulla, 9/4/2021

El CE Altafulla està en ple procés electoral i l’actual junta directiva ha anunciat que es presenta a la reelecció, amb l’objectiu de donar continuïtat a un projecte iniciat el 2013. Francesc Julià continuaria a la presidència, però el seu equip directiu experimentaria alguns canvis.:

Pedro Navarro deixaria de ser vicepresident per prendre posició com a tresorer. La vicepresidència recauria en Jordi Lopez. L’actual tresorera, Jèssica Colomina, deixarà de formar part de la junta, tot i que continuaria implicada en el club amb tasques de disseny gràfic, fotografia, marxadatge, cartelleria i promoció a les xarxes socials.

L’equip directiu seguiria comptant amb Dani Garcia com a coordinador, Mireia Sànchez com a comercial i apostant pel futbol altafullenc, amb l’objectiu de nodrir el primer equip de groc-i-negres.

La junta doncs, quedaria formada de la següent manera: Francesc Julià -president-, Jordi López -vice-president-, Toni Rodríguez -secretari-, Pedro Navarro (tresorer) i Josep González -vocal

Foto: Una imatge de l’actual junta directiva altafullenca. / CE ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This