El Casal de Setmana Santa de Bikepark BAUHAUS recull brossa en un camí entre Torredembarra i Altafulla

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/4/2021

El Bikepark BAUHAUS ha organitzat un casal per Setmana durant el qual han portat a terme moltes activitats, jocs, excursions, però n’han fet una altra lligada amb el foment dels valors: han deixat les bicicletes de banda i han netejat camins.

Van actuar en un petit tram de 100 metres entre Torredembarra i Altafulla i van recollir uns quants quilos de brossa. “La societat ha d’agafar consciència, no només de no embrutar, sinó de fer el canvi a netejar i  recollir tot el que hem llençat durant anys. Cuidem el planeta!” ens recorden des del club torrenc.

Foto: Els participants al casal del Bikepark BAUHAUS després de l’acció de neteja. / BIKEPARK BAUHAUS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This