Bronze del torrenc Jordi Borràs en el Campionat de Catalunya de piragüisme

REDACCIÓ – Tarragona, 14/3/2021

El torrenc Jordi Borràs s’ha penjat aquest cap de setmana el bronze en el Campionat de Catalunya de piragüisme. Borràs ha contribuït també al gran paper del seu equip, el Club de Vela Platja Llarga al campionat disputat aquest dissabte, 13 de març, a Banyoles, on ha estat el quart millor equip en la classificació general per punts.

Els millors resultats del club s’han obtingut a la final absoluta masculina de Surfski SS1 de 5km on el Club de Vela Platja Llarga ha classificat sis esportistes entre les 10 primeres posicions mostrant el seu gran potencial. Així, Jordi Borràs s’ha penjat la medalla de bronze arribant en tercera posició, Jordi Ramon Sumoy ha finalitzat quart; Vicenç Roura, cinquè; Josep Enric Rovira, sisè; Gabi Ferran, setè; David Puig, vuitè i Dani Martín, novè. També han participat el també torrenc Guillem Borràs (11è) i Miquel Armengol (12è).

Foto: Jordi Borràs, a la dreta, en el podi de la final absoluta masculina de Surfski SS1 de 5km. / CLUB DE VELA  PLATJA LLARGA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This