El CFS El Catllar Atlètic retira tots els seus equips de la competició

REDACCIÓ – El Catllar, 11/3/2021

La junta directiva del Club Futbol Sala El Catllar Atlètic ha pres una dràstica decisió: la retirada tots els seus equips de la competició. Ha estat la resposta al darrer comunicat de la Federació Catalana de Futbol on es donaven a conèixer el nou format i condicions de retorn de les competicions.

“No creiem oportunes les mesures adoptades per l’organisme, ja que estem davant d’una temporada adulterada per la pandèmia de la Covid-19. Per això assumim les conseqüències del descens de categoria de cada un dels nostres equips, com ens comunica la Federació en cas de no competir”, afirma el club catllarenc en un comunicat. “No volem exposar a un possible contagi a cap dels jugadors i jugadores i familiars i cercle més proper, que són la part important del club”, afegeix

“I no serà pas per les ganes que tenim de competir i gaudir del futbol sala, poder veure els nostres jugadors competir de nou, però no considerem que les condicions sanitàries siguin les òptimes seguint sota un estat d’alarma sanitari i amb restriccions socials”, conclou l’entitat.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This