Quatre torrencs s’entrenen amb la selecció espanyola de futbol platja a Cambrils

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/2/2021

Llorenç Gómez, Eduard Suárez, Adrián Frutos i Jose Arias s’exerciten aquesta setmana amb la selecció espanyola de futbol platja. Els quatre jugadors torrencs formen part dels seleccionats per Christian Méndez per entrenar-se amb ‘La Roja’ al Cambrils Park Sport Village. La concentració s’allargarà fins el proper diumenge dia 28.

L’staff del combinat nacional porta mesos planificant una temporada amb dos grans reptes: el classificatori i el Mundial de Moscou 2021. Un any i unes fites que arriben de la mà del nou seleccionador, Christian Méndez, que assumeix el càrrec “amb moltes ganes i molta ambició”. La seva planificació se centra tant en aspectes tàctics i tècnics com en aspectes d’adaptació a la nova filosofia i metodologia de treball.

I no només l’equip tècnic té ben clars els objectius. Els atletes també han fixat aquestes dues fites en el punt de mira i porten mesos preparant la seva tornada amb ‘La Roja’. Feia més d’un any i mig que no es retrobaven i la motivació salta a la vista. Llorenç Gómez celebra “el gran treball individual” que han fet cadascun dels jugadors durant el temps de pandèmia, i destaca “l’energia tan positiva i el bon clima que es respira”, un aspecte que per ell és “crucial”. Es mostra convençut que “aquesta és la línia a seguir, treballant tots per un mateix objectiu”. A nivell personal, reconeix sentir-se “molt bé en tots els sentits”.

En aquesta ocasió, s’han concentrat un total de 20 futbolistes -4 porters i 16 jugadors de camp- el que permet a l’staff conformar cinc equips de treball. Els queden cinc sessions preparatòries i el 10 de ‘La Roja’ està disposat a “aprofitar-les i gaudir-les al màxim”. Reconeix que “cada vegada que em desperto i em vesteixo amb la roba de la Selecció, reflexiono sobre l’afortunat que sóc”.

Foto: Una imatge de la selecció espanyols concentrada a Cambrils./ CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This