El CEVOL Torredembarra busca una victòria en el derbi tarragoní per acostar-se a la permanència

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/2/2021

El derbi tarragoní de la Superlliga 2 masculina de voleibol enfrontarà aquest diumenge, 21 de febrer, al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra dos equips en una situació ben diferent. Es podrà veure per TAC 12 TV a partit de les 12:30 hores. Mentre el conjunt local, el CEVOL Torredembarra, està lluitant per la permanència, el Sant Pere aspira a l’ascens.

El CEVOL Torredembarra ha debutat aquesta temporada a la Superlliga 2 masculina i porta una trajectòria més que acceptable en una lliga molt igualada i exigent. Actualment és sisé amb 16 punts a un sol punt del quart classificat, el Petrer.

Queden quatre partits, quatre finals per assegurar la permanència. Serà contra el Sant Pere i Sant Pau de Tarragona (segon classificat), Benidorm (5é), Petrer (4t) i Muro (8è). Encara hi ha la incògnita de si baixaran dos o tres equips i és per això que el CEVOL parteix de la premissa que haurà d’acabar mínim 6è si vol assolir la permanència per evitar sorpreses.

Per la seva banda, el Sant Pere i Sant Pau , segon classificat i l’equip més en forma de la categoria amb una trajectòria de 8 partits consecutius guanyant, serà un rival dur pels torencs. A l’anada el CEVOL va perdre per un 3-1 ajustat on van estar a punt de sumar, com a mínim, 1 punt però que al final va haver de marxar de buit.

Foto: El conjunt torrenc espera obtenir una nova victòria aquest diumege. / CEVOL Torredembarra

Hemeroteca

Tweets recents

Share This