La nova secció de Triatló del Bikepark Bauhaus Torredembarra comença a caminar amb dos fitxatges de luxe

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/2/2021

A finals de l’any passat el Bikepark Bauhaus Torredembarra ha posat en marxa la nova secció de triatló.  La demanda de diversos usuaris i ja que no existeix club de Triatló al municipi i a més una de les disciplines és el ciclisme han impulsat a la creació de la nova secció. I neix amb l’impuls del triatleta i entrenador Jordi Guzman, que coordina l’escola i entrenaments específics.

La nova secció de Triatló del Bikepark Bauhaus Torredembarra comença forta, amb dos fitxatge de gran nivell en aquesta disciplina:  Ruben Otero i Kathe Chaplin.

Ruben Otero, de Tarragona, és un triatleta molt conegut a la província amb moltissims seguidors a xarxes socials, més de 16.000!  Destaca amb tres podis en distancia Ultraman, dos tercers i un segon al 2018 a l’UltraTri Spain! En distancia IM té una marca de 9h41’ i en Marató 2h46’! i ha fet de llebre a esportistes de primera línia.

Per la seva banda, Kathe Chaplin és una triatleta que prové de l’atletisme, molt coneguda a la zona ja que acostuma a guanyar allà on participa. Guanyadora de la mitja marató de Sabadell 2 anys consecutius, segona a la lliga de mitges de ponent, guanyadora de varies mitges de Catalunya, tercera espanyola a la marató de Nova York 2017, 9 maratons arreu del món, segona absoluta a la distancia Ironman del triatló de Toulouse a França 2019, guanyadora absoluta al cros de Torredembarra 3 anys consecutius.

Foto: Kathe Chaplin és una triateta que prové de l’atletisme. / BIKEPARK BAUHAUS TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This