Llorenç Gómez ja té els seus premis per a contribuir a la promoció del futbol platja

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/12/2020

La marca esportiva Enzo10, impulsada pel jugador de futbol platja torrenc Llorenç Gómez, llança la primera convocatòria dels Enzo10 Awards. Els premis neixen amb la voluntat de contribuir en la promoció, el desenvolupament i la consolidació del futbol platja, tant a nivell nacional com internacional; així com de reconèixer la labor i l’aportació dels atletes professionals d’aquesta modalitat, no únicament a nivell esportiu, sinó també a nivell de valors i de llegat. Al seu torn, també volen distingir la tasca d’aquelles persones que contribueixen de manera notable en l’esport en general, així com en la nostra societat, sigui en l’àmbit que sigui. Sempre, això sí, posant el focus en els valors i en la filosofia de vida de cadascuna d’elles.

Tradicionalment, la pràctica esportiva ha estat concebuda com una eina per a educar en valors. El seu llenguatge universal promou la creació d’espais de comunicació, relació i interacció sense discriminacions i que permeten l’aproximació de persones de diferents identitats. Aquesta educació en valors ha adquirit molta importància al llarg de els últims anys, també entre els professionals de l’esport, els qui moltes vegades es converteixen en icones i models d’èxit. L’esport com a transmissor de valors ajuda a canalitzar les nostres emocions de manera positiva i canalitzar-les cap a un creixement i maduració personals. Són un exemple les moltes imatges històriques plenes de grans valors que ens ha deixat, imprescindibles per a un adequat desenvolupament de la societat. Una progressió i un creixement en els quals volem contribuir. La intenció és dotar a la convocatòria d’un caràcter anual i una continuïtat que permetin forjar una història d’aquests premis i de Enzo10 i, al seu torn, del futbol platja.

Els guardons es concedeixen en un total de nou categories:

  • Revelation athlete: destinat a aquell atleta de beach soccer que, per les seves habilitats i aptituds, per la seva evolució o pels resultats obtinguts, s’hagi convertit en la revelació més significativa de l’any.
  • Spanish female athlete: destinat a aquella atleta de beach soccer d’àmbit nacional que més s’hagi distingit durant l’any per la seva actuació esportiva, pels seus valors o per la seva contribució especial al col·lectiu i a l’esport.
  • Spanish male athlete: destinat a aquell atleta de beach soccer d’àmbit nacional que més s’hagi distingit durant l’any per la seva actuació esportiva, pels seus valors o per la seva contribució especial al col·lectiu i a l’esport.
  • International female athlete: destinat a aquella atleta de beach soccer d’àmbit internacional que més s’hagi distingit durant l’any per la seva actuació esportiva, pels seus valors o per la seva contribució especial al col·lectiu i a l’esport.
  • International male athlete: destinat a aquell atleta de beach soccer d’àmbit internacional que més s’hagi distingit durant l’any per la seva actuació esportiva, pels seus valors o per la seva contribució especial al col·lectiu i a l’esport.
  • Female social referrer: destinat a una persona d’àmbit nacional que hagi contribuït al llarg de la seva carrera professional en el benestar i l’evolució positiva de la societat.
  • Male social referrer: destinat a una persona d’àmbit nacional que hagi contribuït al llarg de la seva carrera professional en el benestar i l’evolució positiva de la societat.
  • The Star: destinat a aquelles persones amb qualsevol mena de discapacitat que malgrat les seves limitacions hagin destacat en el seu àmbit i hagin estat capaços de transmetre la seva experiència a través de valors com la superació, l’esforç i la constància.
  • The Legend: destinat a aquelles persones que per mitjà del foment, el desenvolupament, el perfeccionament, o la seva aportació al beach soccer, i a través de la solidaritat i el compromís, s’hagin convertit en un exemple a seguir.

El veredicte es publicarà mitjançant xarxes socials l’1 de gener de 2021, i la llista de premiats es publicarà en la revista Enzo10 Awards 2020, que es podrà descarregar des de la web oficial www.enzo10official.com.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This