L’altafullenca Marta Camps guanya el seu quart Cros de Granollers en categoria Màster en cinc anys

L’atleta d’Altafulla Marta Camps s’ha proclamat campiona del Cros de Granollers, que aquest dissabte 5 de desembre ha celebrat la seva 54a edició seguint les estrictes mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19. Camps ha aconseguit la medalla d’or en la categoria Màster, repetint el mateix èxit que havia obtingut tres vegades seguides entre el 2016 i el 2018.

L’atleta del Barcelona Atletisme, que no havia participat en l’edició de 2019, afrontava la cita amb l’objectiu únic de tornar a guanyar en la seva reaparició en la competició de cros més important de Catalunya. El final de cursa ha estat molt emocionant i s’ha acabat imposant a Kristina Krentzien (CA Nous Barris) amb tres segons d’avantatge i una marca final de 17 minuts i 26 segons. Camps ha superat a dues rivals de la categoria F35, sent una atleta de la categoria F50, una nova demostració de l’alt nivell en què està les darreres temporades.

Foto: Marta Camps, en una imatge d’arxiu. continua en un gran estat de forma malgrat una temporada complicada per la Covid-19. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This