El patinatge estatal arriba per primer cop a Torredembarra però a porta tancada

REDACCIÓ – Torredembarra, 30/11/2020

El Club Patinatge Torredembarra organitza el VII Campeonato de Solo Danza de España i el I Trofeo Nacional Solo Danza i Línia Torredembarra, juntament amb la Real Federación Española de Patinaje i l’Ajuntament de Torredembarra, i amb el suport de la Federació Catalana de Patinatge. La competició, que serà a porta tancada, tindrà lloc del 4 al 7 de desembre en les categories de cadet a sènior, amb la participació de 114 patinadors i patinadores d’11 comunitats autònomes de les modalitats de Solo Dance i Patinatge Artístic de Línia.

Del club torrenc, en prendran part 9 esportistes, que participaran en la modalitat de Solo Dance: Lidia Alomà, Marta Roca, Mireia Vidilla,  Ot Font (categoria cadet), Berta Gargallo (categoria juvenil), Ariadna Gironès (categoria júnior) i Paula Martínez, Elena Fortuny i Janet Jordan (categoria sènior).

Després de l’anunci el mes d’octubre de les restriccions de la Generalitat de Catalunya, la Federació Catalana de Patinatge va prendre la difícil decisió de no inscriure a cap patinador/a en aquests campionats estatals. Finalment després de diverses converses, s’ha arribat a un acord entre les federacions espanyola, catalana i els clubs implicats que permetrà als patinadors i patinadores catalans poder participar en aquesta competició estatal, però ho faran en el format de Trofeo Nacional (serà una competició simultània però amb dues classificacions que fàcilment podran ser comparables).

Després d’una temporada marcada per la Covid-19, aquesta serà la segona competició de Solo Dance que es durà a terme aquest 2020 i poder competir de nou donarà sentit als esforços i anhels de tota la temporada. Tot i així, la preparació per a aquests campionats ha estat irregular, amb parades d’entrenaments significatives, amb pavellons tancats i entrenaments en lloc impensables.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This