Tres podis dels pilots Bikepark BAUHAUS Torredembarra al Campionat d’Espanya de Trial

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/11/2020

El BikePark BAUHAUS Torredembarra ha acollit aquest diumenge, 8 de novembre, el Campionat d’Espanya de Trial, gràcies al club torrenc i l’Ajuntament de Torredembarra, que han fer un esforç amb la complicada situació actual a causa de la Covid-19. Hi ha pres part una setantena de pilots, que han lluitat pels títols de campions de Espanya.

Tres pilots del Bikepark BAUHAUS Torredembarra hi han pres part i aconseguit podi. Àngel Batlle ha estat segon en Master30 després d’una lluita aferrissada amb una categoria amb molts rivals de nivell. S’ha imposat Javi Alonso. Axel Méndez ha estat tercer a principat, culminant una temporada excel·lent. Finalment, Gerogina Agellha ha assolit el tercer lloc a Elit Femenina, per darrear de Vera Baron i d’Irene Camins.

En categoria Elite una lluita molt intensa entre Borja Conejos i Julen Saenz que han mostrat un nivell extraordinari sent guanyador Borja Conejos. que revalida el títol de Campió d’Espanya. Tercer ha estat Alejandro Montalvo. En la resta de categories, els guanyadors han estat Martí Vayreda -junior-, Nil Benitez -cadet masculí-,  Paula Itziar en -cadet femenina-, Juan P.Garcia -Master40-, Victor Pérez -infantil-, Travis Asenjo -aleví masculí-, Alba Riera -aleví femenina, Álex Rodriguez -principiant- i Jordi Sala -promesa-.

Foto: El BikePark BAUHAUS Torredembarra ha acollit el Campionat d’Espanya de Trial 2020. / BIKEPARK BAUHAUS TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This