La rierenca Gemma Rosell inicia la seva participació a la Titan Desert 2020

REDACCIÓ – La Riera de Gaià, 3/11/2020

L’atleta de la Riera de Gaià Gemma Rosell ha començat aquest dilluns, 2 de novembre, la seva participació a la Titan Desert 2020. Ho fa en la categoria màster femenina. Rosell ha acabat la primera etapa, de 102 quilòmetres, en quarta posició de la seva categoria. En total es disputen cinc etapes, la darrera aquest proper divendres, d’aquesta prova de resistència amb mountain bike.

La Titan Desert arriba enguany a la 15a edició i, malgrat la Covid-19, ha aplegat fins a 400 ciclistes. La prova es disputarà durant aquesta setmana per escenaris espectaculars com són el Desert de Tabernas i la Costa d’Almeria. Hi participen noms il·lustres, com Miguel Indurain, Melcior Mauri, Claudia Galicia o Sylvain Chavanel.

L’organització, a causa del protocol Covid-19, ha potenciat el seguiment a través de la web www.titandesert.com i amb actualitzacions constants des de les xarxes socials Twitter, Facebook, Instagram i Youtube. També Teledeporte ofereix diàriament un resum d’etapa de 15 minuts a les 22:40 hores.

Foto: Gemma Rossell, en un moment de la primera etapa. / FACEBOOK GEMMA ROSSELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This