El CE El Catllar i The British School of Costa Daurada sumen esforços en el futbol base

REDACCIÓ – El Catllar, 29/10/2020

Aquest dimarts, 29 d’octubre, el Club Esportiu El Catllar i The British School Of Costa Daurada han signar un acord de col·laboració per la temporada 2020-2021, per promoure conjuntament els valors de la pràctica esportiva entre els més joves i difondre la tasca de l’entitat catllarenca.

Fruit d’aquest conveni, The British School of Costa Daurada oferirà al seu alumnat l’oportunitat d’iniciar-se en la pràctica futbolística de la mà del Club Esportiu El Catllar a través dels equips de base. La crida ha estat tot un èxit i, i un bon grup de nenes i nens, ja s’han inscrit per formar part dels conjunts pre-benjamí i benjamí.

A més de l’esportiu, els eixos destacats del conveni són, per una banda, el desig comú de treballar plegats per formar ciutadans compromesos, amb esperit crític, amb capacitat per autogestionar-se i acollidors vers la diversitat. Per altra banda, l’acord confirma la vinculació social amb el municipi de El Catllar, en línia amb el compromís de l’escola britànica de prestar el seu suport a les iniciatives de la comunitat de la què forma part.

Foto: El gerent del centre educatiu, Gerard Monguió i el president del Club Esportiu El Catllar, Francesc Armengol, amb alguns infants dels equips pre-benjamí i benjamí. / BS COSTA DAURADA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This