Axel Méndez (Bikepark Bauhaus Torredembarra) frega el podi a la Copa d’Espanya de Trial

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/10/2020

Aquest passat cap de setmana, va acabar la Copa d’Espanya de Trial a Mazarrón (Murcia), on hi va participar Axel Méndez, del Bikepark Bauhaus Torredembarra, en categoria principiant, i va aconseguir una bona quarta posició a la cursa i a la final del campionat. Méndez va arriscar a l’última zona per aconseguir la segona plaça del podi, però no va aconseguir superar l’obstacle complicat.

D’altra banda, Noemí Moreno va participar al Campionat de Catalunya Marató de BTT a “La Tramun”, però es va haver de retirar per caiguda i avaria.

Campionat d’España de Trial a Torredembarra aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana, el 7 i 8 de novembre, està previst que es disputi al Bikepark Torredembarra el Campionat d’España de Trial, sempre i quan no augmentin les restriccions de mobilitat. Segons el club, avui per avui sí que es pot realitzar campionat de caràcter estatal, en ser el trial un esport individual i albergar un risc pràcticament inexistent de contagi de la Covid-19.

Foto: Axel Méndez durant la prova disputada a Mazarrón. / BIKEPARK BAUHAUS TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This