Nou nedadors assoleixen per primer cop el repte de la I Via Augusta Nedant

REDACCIÓ – Roda de Berà,, 24/10/2020

Vuit nedadors i una nedadora vinculats a la secció d’aigües obertes del Club de Vela Platja Llarga han pogut finalitzar amb èxit aquest dissabte, 24 d’octubre, la I Via Augusta Nedant o el que és el mateix: els 21 km que van de la Platja del Miracle fins al Roc de Sant Gaietà.

Aquets nedadors han fet història aconseguint nedar aquest recorregut per primera vegada i fer la travessia col·lectiva més llarga nedada fins ara a Tarragona. El passat 3 d’octubre es va fer un primer intent però les males condicions climàtiques ho van impedir.

Després de sortir en tres grupets amb ritmes diferents des de les vuit del matí, han arribat a la Platja de la Guineu del Roc de Sant Gaietà entre les 14:15 i les 15:00 hores. Tots els que han sortit han pogut finalitzar el repte acompanyats de sol i bona mar: Norbert Parera, Àngel Palau, Gemma Zapater, Sergi Rodríguez, Sergi Galindo Diego Ortega, Jorge Torres, Alberto Valles i Antonio Atienza.

Aquest repte col·lectiu ha estat possible gràcies al suport de caiaquistes voluntaris, de les embarcacions de l’associació Orsasorp (Pepeta II i Es Barcarés), del suport des de terra del Club de Vela Platja Llarga i també de nedadors que les han acompanyant al darrer tram de recorregut: Susana Martínez, Patrícia López, Manuel Valdés i Sergio García Catalan. Gràcies al Club Marítim del Roc de Sant Gaietà han pogut utilitzar vestuaris  a l’arribada i han comptat amb la col·laboració del càmping Playa Barà per donar suport logístic.

En no tractar-se d’una competició i de ser una activitat que compleix tots els requisits de seguretat per evitar la propagació de la COVID 19 es va considerar oportú oferir fer viable l’activitat.

Foto: Una imatge de la travessia./ CLUB VELA PLATJA LLARGA

 

Més informació:

Hemeroteca

Tweets recents

Share This