Doble medalla d’or de l’altafullenca Marta Camps en el Campionat d’Espanya Màster

REDACCIÓ – Altafulla, 14/10/2020

L’altafullenca Marta Camps s’ha penjat dues medalles d’or en el Campionat d’Espanya Màster, que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a San Fernando (Cadis). Camps s’ha proclamat campiona dels 800 i els 1.500 metres, imposant-se en ambdues proves a Antonia Álvarez amb una diferència de 4 segons.

En els 800 metres, Marta Camps va macar  un temps de 2 minuts, 30 segons i 69 centèsimes, mentre que la seva rival va fer 2 minuts, 34 segons i 21 centèsimes. Va completar el podi Maria del Carmen Pérez, a dos segons. Pel que fa a la prova dels 1.500 metres, l’altafullenca va completar-la en 5 minuts 10 segons i 66 centèsimes, quatre segons menys del que ho ha fet Álvarez. Inés Papin va ser tercera amb una marca de 5 minuts, 26 segons i 54 centèsimes.

D’aquesta manera, Marta Camps clou una temporada més curta de l’habitual a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. Ho fa repetint l’èxit que havia aconseguit el passat mes de febrer, quan també va proclamar-se campiona dels 800 i els 1.500 metres en Pista Coberta. A partir d’ara centrarà la seva preparació en el Campionat d’Europa Màster, programat per al gener de 2021.

Foto: Una imatge de l’altafullenca al lloc més alt del podi a San Fernando. / MARTA CAMPS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This