Altafulla aplega 250 atletes en la seva primera triatló post-Covid-19

REDACCIÓ – Altafulla, 12/10/2020

Després de molt temps i esforç, Altafulla torna a gaudir d’un esdeveniment esportiu adaptat als nous temps. Finalment, aquest dissabte, 10 d’octubre, es va poder celebrar el Triatló d’Altafulla, una de les proves de circuit popular de triatló Just Tri Series. L’esdeveniment ha anat a càrrec de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala Àlex Cañas, i ha comptat amb la direcció tècnica de Sport No Limit.

Per un tema de seguretat, la participació ha estat limitada a 250 persones. Les poques places es van esgotar en menys d’una setmana. Entre els inscrits al Triatló d’Altafulla 2020 es poden trobar a quatre campions d’Espanya: Albert Parreño, Anna Flaquer, Albert Torres i Dolça Ollé.

Els guanyadors

Enric Boldu de Club Natació Montjuïc amb un temps de 1:00:28 i Anna Flaquer del club Fasttriatlon amb una marca de 1:06:40 han estat els guanyadors en la modalitat Sprint.

En modalitat Super Sprint, els vencedors han estat Pep Tatché del club T-Bikes amb un temps rècord de 00:33:03 i Olga Fernàndez del Club Triatló Sabadell parant el crono en 00:45:12.

Mesures de seguretat

El Triatló d’Altafulla ha comptat amb unes mesures de seguretat exigents a conseqüència del Covid-19. Els triatletes han hagut de respectar els dos metres de distància de seguretat en tot moment, utilitzar la mascareta a la recollida de dorsals i a l’entrada a boxes, netejar-se les mans en el moment de recollir els dorsals i a l’entrada a boxes, i seguir les indicacions que han donat les persones de l’organització. A més a més, les sortides han estat esglaonades i per grups reduïts i a la meta s’ha comptat amb espais amplis per respectar les distàncies.

Un circuit de triatló afectat per la pandèmia

A conseqüència del Covid-19, quatre de les cinc proves de circuit Just Tri Series 2020 es van haver de cancel·lar: Castelldefels, Tarragona, Cambrils i L’Hospitalet de L’Infant. L’última prova del circuit, el Triatló d’Altafulla, a la fi s’ha pogut celebrar.

Dues modalitats

Per a aquest esdeveniment, els participants han pogut escollir entre dues distàncies: Sprint (individual i relleus) i Super Sprint (individual). La modalitat de Sprint individual i relleus consta de 0,75 km de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de cursa a peu; mentre que la Super Sprint individual compta amb 0,35 km de natació, 10 km de bicicleta i 2,5 km de cursa a peu.

Foto: Una imatge de la prova esportiva disputada aquest cap de setmana a Altafulla. / . JORDI SANTACANA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This