El primer equip del CE Altafulla, en quarantena per un cas positiu de la Covid-19

REDACCIÓ – Altafulla, 8/10/2020

El CE Altafulla ha detectat un cas positiu de Covid-19 en el primer equip masculí i ha posat a tota la plantilla i el cos tècnic en quarantena per evitar un possible contagi. Després de confirmar la sospita, el club s’ha posat en contacte amb el 061 per saber els passos a seguir, i amb la Federació Catalana de Futbol (FCF) com així ho demana la institució en el seu protocol, segons ha explicat el president de l’Altafulla, Francesc Julià, en declaracions a Altafulla Ràdio.

La persona afectada i els seus contactes estrets es troben bé, segons ha confirmat el club. CatSalut realitza entre aquest dijous i divendres les proves PCR als esportistes que han tingut contacte estret amb l’afectat, i els resultats es coneixeran aquest cap de setmana. Per tant, el duel de la segona jornada de lliga que havia de disputar l’equip al camp de la Pobla de Mafumet B aquest dissabte, quedarà suspès.

El de l’Altafulla és el tercer cas de coronavirus que s’ha originat al futbol del Baix Gaià. El Catllar i la Riera van patir la mateixa situació durant la pretemporada, havent de suspendre els entrenaments i els partits amistosos que tenien programats de manera temporal.

Les competicions de lliga van començar el passat cap de setmana, i al Camp de Tarragona s’han suspès un total de 8 partits de Segona i Tercera Catalana entre la primera jornada i la segona, que se celebrarà a partir d’aquest dissabte, perquè algun dels equips implicats han detectat un o més positius en el seu vestidor.

Foto: Una imatge d’un dels partits de pretemporada del CE Altafulla. / CE Altafulla

Hemeroteca

Tweets recents

Share This